O nama

Stomatološka poliklinika „Dr.Knežević“ smještena je u  Dubrovniku na adresi Lapadska obala 2. Poliklinika je registrirana 2005. godine, djelujući još od 1972. godine kao stomatološka ordinacija koju osniva dr. Refika Knežević.

Dr. Refika Knežević

Dr. Refika Knežević uz dugogodišnji polivalentni rad i kliničko iskustvo, kontinuirano se educira na mnogobrojnim stručnim kongresima i tečajevima u zemlji i inozemstvu. U svom radu prati svjetske trendove stomatoloških usluga, u stomatološkoj dijagnostici i terapiji.

Dr. Jasmina Knežević

Dr. Jasmina Knežević joj se pridružuje 2005. godine kada završava Stomatološki fakultet u Zagrebu. Naziv specijalist ortodoncije stječe 2010. godine, redovito prateći razvoj terapeutskih mogućnosti i suvremene tehnologije u stomatologiji i ortodonciji.

Stomatološki zahvati u našoj poliklinici se pružaju potpuno bezbolno u ugodnoj, opuštenoj atmosferi. Upotrebljavamo vrhunske suvremene materijale i tehnike rada da bi našim pacijentima pružili kvalitetnu uslugu u najkraćem mogućem vremenu.

Prateći potrebe današnjice za estetikom svaki naš zahvat zapravo je dio estetske dentalne medicine, počevši od restaurativnih postupaka kao što su estetski ispuni, protetskih nadomjestaka različitih vrsta (krunica, mostova, ljuskica), pa sve do izbjeljivanja zubi i ortodoncije.

Pri tome, naravno, ne zanemarujemo osnovnu zadaću stomatologije, a to je harmonično funkcioniranje žvačnog sustava.

Stomatoloska-ordinacija-Dubrovnik